Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Θεός Άρης..Ο θεός του πολέμου!

Καλημέρα παιδιά!!Καλή εβδομάδα!Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα! Μέχρι να ξανασυναντηθούμε, συνεχίζουμε να μαθαίνουμε μέσα από το blog μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, στέλνοντας τις εργασίες που κάνετε ή ζωγραφιές που έχετε δημιουργήσει και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας!
Σήμερα θα γνωρίσουμε έναν ακόμη θεό, τον Άρη! Πατήστε στον σύνδεσμο και σχηματίστε το παζλ για να τον δείτε!



Ο θεός Άρης ήταν γιος του Δία και της Ήρας. Ήταν ο θεός του πολέμου και της ανδρείας. Του άρεσε πολύ να πολεμάει και ήταν πάντα έτοιμος για μάχες. Τον χαρακτήριζαν και "καβγατζή θεό" καθώς δεν ήταν αρκετά ευγενικός και πολλές φορές συμμετείχε σε καβγάδες. Αυτό τον έκανε αντιπαθητικό στους άλλους. Σύμβολό του ήταν τα όπλα.

Θεός Άρης


Ο Άρης απεικονίζεται συνήθως σε πολεμικές σκηνές με σπαθί ή δόρυ και φορώντας κράνος. Φημίζεται για το όμορφο πρόσωπό του και το καλογυμνασμένο του σώμα. Η θεά Αφροδίτη, είχε εντυπωσιαστεί από την ομορφιά του!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΑΡΗΣ





Ζωγραφίστε τον θεό Άρη, είτε σε ένα λευκό χαρτί όπως εσείς τον φαντάζεστε , είτε εκτυπώνοντας την παρακάτω εικόνα.






Πατήστε στον σύνδεσμο και λύστε το σταυρόλεξο!



Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και φτιάξτε ζευγάρια με τους θεούς και τα σύμβολά τους.




Ας θυμηθούμε τη φωνούλα Α όπως ΑΡΗΣ!
Ενώστε τις γραμμούλες για να σχηματιστεί το Α και το α.
 



Σχηματίστε το Α στις τελείες. Ενώστε τις γραμμούλες από το μεγάλο Α μέχρι το μικρό α. Στο πλαίσιο με τα γραμματάκια κυκλώστε μόνο το Α και το α. Στο κενό πλαίσιο ζωγραφίστε κάτι που το όνομά του αρχίζει από Α.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου